Новини

Мерая Кері дала фальшивий концерт

21 сентября 2017

Ритм-енд-блюз-виконавиця розпочала свій азійський тур «Elusive Chanteuse» п’ятого вересня концертом у Токіо. Щоправда, шоу відбулося не так добре, як того очікували. У виконавиці були деякі проблеми з вокалом, коли вона виконувала певні пісні з сет-листа.

Із відео в мережі, знятих глядачами, чутно, як Кері не змогла впоратися з високими нотами в «Always Be My Baby». А співаючи інший хіт, «We Belong Together», вона забула текст пісні. Пізніше артистка намагалася списати всі ці прогріхи на зламану мікрофонну стійку. Посеред пісні вона якось зупинилася й сказала: «Я так далі не можу». Отож виконавиця «не може», як вона сама висловилася, надати глядачам, те, що вона їм повинна за квитки вартістю 100–250 доларів.

Під час суботнього шоу Кері виконала низку хітів зі старих альбомів та зі свіжого «Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse». Також вона представила кавер-версію класичної композиції Біллі Холідей «Don’t Explain», до котрої додала кілька своїх рядків.

Перш, ніж податися на гастролі в Австралію та Нову Зеландію наприкінці цього року, Мерая дасть концерти в інших країнах Азії.