Новини

Мерая Кері думала, що The Chainsmokers – це One Direction

15 февраля 2019

Діджеї та продюсери, які утворюють гурт The Chainsmokers, пригадали в радіоефірі анекдотичну ситуацію. Якось вони перетнулися з поп-іконою. Під час цієї зустрічі на одній із церемоній нагородження відбувся випадок, який викликає усмішки на обличчях.

«Пам’ятаю, побачив її, і подумав: «О, Боже, як вона як фантазія та мед»… А вона така каже: «Чуваче, ви мені подобаєтеся, хлопці»», – зазначив Алекс Полл і додав: вони з одногрупником Дрю Таґґартом були важені, що Мерая знає їх. Про це виконавці сказали й Кері. Але збудження від зустрічі в артистів згасло, тільки-но вони почули від зіркової колеги: «One Direction, чи не так?»

Пізніше поп-зірка досипала солі на рану, коли виклала у Твіттері фрагмент вищенаведеного інтерв’ю, до якого залишила коментар: «Звичайно, я вас знаю! Мені подобається ваша пісня «that’s what makes you beautiful»

Минулого місяця з’явилася звістка, що The Chainsmokers об’єдналися з іншим провідним представником шоу-бізу в студії. Дует повідомив на сторінці у Твіттері про співпрацю з Blink-182. За словами музикантів, вони разом підготували неймовірно пісню, від чого безмежно раді.

Також гурт The Chainsmokers став першим гедлайнером фестивалю, який відбудеться цього року в Києві.