Новини

Мераю Кері вшанували зіркою на Алеї слави в Голлівуді

21 сентября 2017

Найгарячіший на цьому тижні день у Лос-Анджелесі збігся з одним із найбільших кар’єрних досягнень Мераї Кері. Переможниця «Греммі» здобула зірку на легендарній Алеї слави в Голлівуді. На відкритті 2556 відзнаки на розі Голлівудського бульвару й Аргайл-авеню, присутні сурмили: «Зірка для зірки! Вітаємо Мераю Кері!».

З самого ранку орда волаючих шанувальників чекала на появу виконавиці, аж доки близько 11:45 ранку не розпочалася офіційна церемонія. Голова та гендиректор «Epic Records» Ел Ей Рейд, який описав свої коментарі як «любовний лист до своєї найулюбленішої артистки в світі», був першим серед спеціальних гостей. Кінорежисер Лі Деніелс, що керував зніманням Мераї Кері в стрічці «Скарб», назвав її «своїм другом» і «королевою», перш ніж погодився з Рейдом, що вона «ніколи ні про кого не говорить поганого».

Після подальших виступів поважних запрошених, у супроводі своїх малюків – доньки Монро та сина Мороккана – до публіки вийшла сама винуватиця події. Вона була вбрана в чорну сукню з прозорим декольте. Співачка подякувала спеціальним гостям та вболівальникам, що прийшли на захід. «О Боже, це настільки велично та емоційно. Ви змушуєте мене плакати від щастя. Це неймовірна честь і здійснення мрії», – мовила Кері.

Після сорокахвилинної церемонії в одному з готелів відбувся приватний обід. Там присутніх частували стейками, курятиною, капустяним салатом, картопляним пюре, міні-пирогами та шампанським.