Новини

Мері Джей Блайдж вже готується до Різдва

21 сентября 2017

За майже двадцятирічну співочу кар’єру Мері Джей Блайдж уперше наважилася на запис різдвяної платівки. Святковий альбом з’явиться на полицях магазинів уже 2 грудня та називатиметься «A Mary Christmas», що перекладається як «Різдво Мері». Продюсером сольника став Девід Фостер, котрий свого часу розкрив таланти Вітні Х’юстон, Селін Діон та Мадонни. Серед треків, що ввійдуть до диска, будуть і кавери на легендарні композиції — «Little Drummer Boy», «The Christmas Song» та «When You Wish Upon A Star». Мері Джей записала ці пісні в стилі соул, проте намагалася зберегти їхню автентичність, яка нагадує їй про дитинство.

Мері Джей Блайдж, співачка: «Я просто хочу, щоб під час прослуховування альбому серця людей наповнювалися любов’ю і радістю. Моєю метою було повернути слухачів у дитинство, змусити їх згадати все найкраще, відчути гармонію і спокій. Це, власне, і є функцією нового сольника. Це — усього-на-всього мій внесок, крапля добра, яку я надсилаю у всесвіт».

«A Mary Christmas» нараховуватиме дванадцять композицій, серед яких будуть дуети з Барброю Стрейзанд, Марком Ентоні, госпел-гуртом The Clark Sisters та Джессі Джей. До речі, остання ще кілька місяців тому прокоментувала співпрацю з Мері Джей Блайдж. Британська виконавиця назвала роботу із соул-дівою честю і мрією всього життя.