Новини

Мерилін Менсон відвідав прем’єру молодіжної комедії

21 сентября 2017

Молоді зірки вигадують собі чудернацькі вбрання, влаштовують гучні вечірки та розлучаються через кілька місяців після весілля. Тож, кому як не їм грати у фільмах тинейджерів із мінливим настроєм, постійною жагою розваг та пригод. Усе це лягло в основу молодіжної комедії «Весняні канікули». На її прем’єру в Лос-Анджелесі завітали Селена Гомез, Ванесса Хадженс і Джеймс Франко.

Селена Гомез, акторка: «Мені було досить важко налаштувати себе після діснеївських ролей на такий відвертий образ. Хоча я дорослішаю, а тому для мене це — чудовий досвід. Але мушу зізнатися, у деяких епізодах я почувалася ніяково».

Ніяковіти доведеться й батькам, коли вони переглядатимуть стрічку разом із дітьми. Адже деякі епізоди «Весняних канікул» містять відверті кадри. Це стосується, наприклад, сцен з участю Ванесси Хадженс.

Ванесса Хадженс, акторка: «У цьому фільмі проведено дуже тонку межу між веселими пригодами й небезпекою. Мені здається, нам вдалося досягти балансу між цими двома поняттями».

За сюжетом, четверо шкільних подруг вступають до одного коледжу. Навчання видається їм надто одноманітним і нудним. Тож дівчата планують добряче розважитися на канікулах. Щоб заробити на відпочинок, героїні грабують фасфуд і знайомляться з підозрілим чоловіком — торговцем зброєю і наркотиками. Окрім виконавців головних ролей, на прем’єру стрічки завітав і Мерилін Менсон.

Мерилін Менсон, співак: «Я зажди ненавидів весняні канікули. Мені було нудно сидіти вдома, адже жодна дівчина не хотіла зі мною тусуватися. Саме тоді я вирішив, що виросту, пройдуся червоною доріжкою і стоятиму біля красунь. Тепер мені лізуть в голову всілякі непристойні думки про них».

Українські кіномани зможуть подивися «Весняні канікули» на початку травня.