Новини

Меттью МакКонахі нагородили премією American Cinematheque Award

21 сентября 2017

Cупроводжували кінозірку його дружина Камілла Алвес і діти – Віда та Леві. На 28 щорічній події, котра відбулася в Лос-Анджелесі, Меттью вшанували як «екстраординарного артиста в індустрії розваг, котрий (чи котра) повністю заглиблений у свою роботу й прагне зробити значний внесок у кінематограф».

Нова нагорода приєднається до інших статуеток на полиці пошани актора. Торік за роль у фільмі «Далласький клуб покупців» МакКонахі нагородили «Оскаром» і «Золотим глобусом».

На урочистий захід також прийшли колеги знаменитості, включаючи Дженніфер Гарнер, Кейт Хадсон, Різ Візерспун і Енн Хетевей. Нагороду МакКонахі вручив режисер Крістофер Нолан. Родзинкою події стала донька актора, Віда. Вона обіймала ногу тата, коли того вшановували на сцені.

Голова «American Cinematheque» Рік Нісіта сказав: «Меттью – це втіленням голлівудської зірки, яка сповнена авантюризму й радості, постійно розвиває свій талант, а ще – має риси кіноідола та непохитне розумінням того, хто вона і що відстоює».

Незабаром МакКонахі постане в новому фільмі під назвою «Інтерстеллар», прокат якого в Україні заплановано з шостого листопада.