Новини

Michelle Andrade влаштувала полювання на колишнього

3 ноября 2017

Зніманням відео керувала команда режисера Іларіона Єфремова, котрий працював над кліпом «Back2Leto» групи «Время и Стекло». Продюсером ролика стала Ірина Горова:

«Цей кліп у нас народжувався в муках (сміється). Кілька разів зйомка переносилася, ми довго не могли визначитися зі стилем, були складності з локацією. Але з досвіду попередніх робіт, можу сказати – коли є перепони, у результаті буде успіх! «Хватит свистеть» – доволі зухвала пісня, але й Мішель – дівчинка з характером, незважаючи на свій юний вік. Вона –  дуже талановита артистка, миттєво перевтілюється в кадрі, із легкістю приміряючи на себе нові образи».

Для знімань обрали одну локацію, яка була розділена на кілька майданчиків. Територія колишнього суднобудівного заводу перетворилася на місце гучної вуличної вечірки. Жваві танцюристи, круті тачки, ланцюги, гаки та будівельні конструкції, покинутий корабель, трюки і гонитва – за рахунок цих складників кліп вийшов зухвалим і динамічним. Знімальний процес тривав добу.

«Для Мішель це перший сольний кліп, тому головна увага саме на ній – на її чарівності, харизмі та таланті. Її героїня мала невдалий досвід стосунків, вона жадає помсти й оголошує полювання на колишнього. У фіналі нас, звісно, чекає покарання (сміється ). Вона досить жорстока з кривдником – у такому сміливому образі Мішель ніколи не бачили! На майданчику співачка самостійно виконувала трюки, політ на будівельному крані без страховки – це сміливий виклик», – розповів режисер Іларіон Єфремов.

Спеціально для нового кліпу Андраде вивчила елементи нових для себе танцювальних стилів. Так, у відео співачка вперше виконує vogue. Хореографом-постановником кліпу став Денис Стульников. Артистка вирішила піти й на сміливий експеримент зі своєю зовнішністю її тіло прикрасили об’ємними візерунками, а на обличчя нанесли незвичайний грим.

«Це мій перший сольний кліп і я вперше в такому образі. Дуже боялася того, як буду поводитися в кадрі. На репетиціях спочатку ніяковіла через зайву відвертість, соромилася показувати свої емоції, але відчувала, що ця зухвалість усередині мене є! Перед зйомками страшенно хвилювалася, але я змогла себе налаштувати: «Мішель, ти артистка, ти все вмієш, нічого не бійся!», – і повністю вжилася в роль. Мені було так шкода головного героя (сміється). За сценарієм, я поводилася з ним дуже жорстоко, але він все витримав. Назавжди запам’ятаю свій політ на будівельному крані – було страшно. Нам довелося зробити чотири дублі, щоб у кліпі все видавалося легким і красивим», – поділилася Michelle Andrade.

Автор пісні – продюсер співачки Олексій Потапенко (Потап). Він перебував на гастролях і не був присутній на зніманні, але на відстані підтримував підопічну, розмістивши на своїй інстаграм-обліківці перші світлини співачки зі знімального майданчика.

«У Мішель стільки талантів і суперечливості! Вона приголомшливо свистить, і саме це вміння ми вирішили показати в її першій сольній відеороботі», – зазначив він.

Прем’єра кліпу «Хватит свистеть»  відбулася в ефірі телеканалу М1 і на офіційному ютюб-каналі Michelle Andrade.