Новини

Мік Джаґґер зіграв у трилері викрадача мистецького твору

23 июля 2019

Очільник The Rolling Stones має намір повернутися на великий екран. Він знявся в стрічці «Спалена помаранчева єресь (The Burnt Orange Heresy)» – новому мистецькому триллері про викрадення твору мистецтва від італійського режисера Джузеппе Капотонді. Кіно продемонструють на майбутньому Венеціанському кінофестивалі.

Цей фільм – адаптація однойменної книжки американського письменника Чарльза Вілфорда. У ньому також знялися Дональд Сзерленд, Клас Банґ й Елізабет Дебікі. Джаґґер утілив Джозефа Кессіді – багатого колекціонера творів мистецтва, який із поплічниками викрадає фрагмент роботи відомого художника.

За описом фестивалю, свіжа стрічка Капотонді буде «еротичним неонуарним трилером». Фільм закриє одинадцятиденний фестиваль 7-го вересня. Про це повідомили організатори в понеділок 22-го липня.

Пишуть, що фільм зняли до квітневої операції Міка. Рокеру замінили серцевий клапан. Після хірургічного втручання медики порекомендували співакові відмовитися від гастролей. Але Джаґґер знову на ногах.

В радіоінтерв’ю радіостанції минулого місяця він зазначив, що «почувається добре» і зайнятий репетиціями для перенесених шоу стоунзів.

The Rolling Stones гастролюватимуть Північною Америкою до 31-го серпня.