Новини

Мобі анонсував новий альбом

21 сентября 2017

Одинадцятий альбом Мобі матиме назву «Innocents». У записуванні платівки легенді електронної музики допомагав продюсер Марк «Spike» Стент. Альбом складатиметься з дванадцяти композицій, у створенні яких взяли участь Вейн Койн, автор і виконавець пісень у інді-фольковому стилі Деміен Хурадо, альт-роковий співак Марк Ланеган, Скайлар Грей та Іньянг Бассі. Музиканти розповіли, що робота над альбомом тривала вісімнадцять місяців.

У прес-релізі до нової платівки Мобі зазначив: «Більшість часу я проводжу на самоті у своїй студії, тож мені здалося хорошою ідеєю залучити інших людей до створення “Innocents”. Робота з усіма цими музикантами допомогла мені зробити запис, яким я дуже пишаюся». Мобі, відомий усамітненим способом життя, сказав, що подібна співпраця дала йому певну подобу життя у соціумі.

На підтримку «Innocents» Мобі планує відіграти три концерти у Лос-Анджелесі. На своєму сайті музикант написав, що можливо згодом він вирушить у гастрольний тур, але зараз він хоче відіграти лише три концерти поряд зі своїм будинком. Реліз одинадцятого альбому Мобі заплановано орієнтовно на 1 жовтня.

Разом з анонсом студійника музикант презентував перший сингл, що має назву «A Case for Shame».