Новини

Мобі порівняв себе із Вуді Алленом

21 сентября 2017

Мобі любить інтригувати шанувальників. Цього разу його ігри тривали протягом двох років. І ось, нарешті, музикант готовий презентувати результат творчих пошуків. Новий альбом отримав назву «Innocents» і містить дванадцять треків.

Moby, музикант: «Коли я пишу новий альбом, мені не потрібна якась особлива мотивація. Я просто люблю музику. Я присвятив музиці все своє життя. У цьому я схожий на Вуді Аллена. У мене немає довгих перерв, я просто весь час працюю. Записавши диск, я беруся за наступний».

Одинадцята платівка Мобі стала першою спільною роботою із запрошеним продюсером. Марк Стент відомий співпрацею з такими знаменитостями, як Мадонна, Muse, U2, Бйорк та Massive Attack. Зауважмо, до цього всі збірки Мобі від початку й до кінця створював сам.

Moby, музикант: «Головною темою альбому є людина і її внутрішній світ, її вразливість. Водночас я шукав нові великі ідеї. Мої друзі з Нью-Йорка не дуже мене розуміють у цьому плані, зазначаючи, що я пом’якшав».

Також не обійшлося й без зіркових колаборацій. У новій збірці Мобі можна почути гру і вокал таких виконавців, як Уейн Койн із The Flaming Lips, Деміен Джурадо, Іньянг Бессі, екс-учасник Queens Of The Stone Age Марк Ланеган та співачка Скайлар Грей. А на спільну пісню «A Case For Shame» із гуртом Cold Specks було знято кліп, як зізнається сам електронник, за зовсім сміхотворні гроші.

Moby, музикант: «Бюджет нашого відео всього сто п’ятдесят доларів. Я поїхав до сувенірної крамнички та купив декілька масок. Ми знімали просто в моєму басейні. Усі персонажі носили маски на обличчях, бо вони грали сором’язливих підводних привидів. Загалом пісня розповідає про таке почуття, як сором».

Окрім цього, музикант повідомив, що відмовляється їхати у великий промотур на підтримку «Innocents». Прем’єра лонгплею відзначиться лише трьома концертами в Лос-Анджелесі.