Новини

Мобі розпродає сто одиниць власного обладнання

26 апреля 2018

Зірка танцювальної музики Мобі продає своє обладнання, яке він використовував протягом усієї кар’єри. Хітмейкер «We Are All Made of Stars» вирішив звільнити свої приміщення для зберігання та передати речі, котрі досягли тридцяти років, у Комітетом лікарів з питань відповідальної медицини.

«Це – обладнання, яке я використав для створенні всіх моїх записів, – зазначив артист. – У мене зібралося стільки обладнання, і майже все воно має для мене глибоку сентиментальну цінність, включаючи синтезатори, які я почав використовувати у вісімдесятих. Але замість того, щоб зберігати все це в сховищах, я хочу його з користю продати».

У відео, опублікованому в Інтернеті, Мобі розповідає історії, пов’язані з багатьма виставленими на продаж предметами. Виконавець ділиться, де саме він використовував окремі речі.

Основні лоти включають гітару, на якій Мобі грав із середини вісімдесятих до кінця дев’яностих, а також під час запису альбому за 1999 рік «Play». А ще – клавіатуру, яка була задіяна в його найперших творах.

Продаж стартує сьогодні.