Новини

Мобі згорнув книжковий тур через інцидент із Наталі Портман

31 мая 2019

Музикант планував відвідати наступного місяця Великобританію. Поїздка мала відбутися в межах туру з просування його автобіографічної книжки «Потім усе зруйнувалося», але всі задуми скасували.

Гітмейкер також повідомив фанам в Інстаграмі, що на деякий час зникне з поля зору.

У повідомленні на його сайті йдеться:

«Мобі скасовує всі майбутні публічні виступи, заплановані на найближчий час. Просимо вибачення за будь-які незручності, які це може спричинити».

А сам артист додав:

«Я хочу знову вибачитися й чітко сказати, що все це – моя провина. Я той, хто видав книгу, не показуючи її людям, про яких писав. Я той, хто викладав оборонні та нахабні публікації. Я той, хто поводився неуважно і зневажливо… Очевидно, ніхто інший у цьому не винен, тільки я. Спасибі вам і вибачте».

Портман спростувала твердження про короткочасний роман із Мобі. Акторка надала коментар для «Harper’s Bazaar»:

«Я була здивована, коли почула, що він характеризує дуже короткий час від нашого знайомства як побачення, бо мої спогади про те, як значно старший чоловік чіплявся до мене, щойно я закінчила навчання».

Переможниця «Оскара» додала: «Те, що він використовував цю історію, щоб продати свою книгу, дуже схвилювало мене».

Мобі невдовзі вибачився перед Наталі в Інстаграмі. Серед іншого він написав, що було «по-справжньому безглуздо» з його боку не повідомити їй та іншим про включення їх до його мемуарів.