Новини

У свій день народження MONATIK презентує саундтрек до документального фільму «Вічно танцююча людина»

1 апреля 2021 admin

З нагоди 35-річчя, у свій день народження, MONATIK презентує головний саундтрек документального фільму “Вічно танцююча людина”“ресницы безопасности”. Дана композиція увійшла до третього сольного альбому “LOVE IT ритм” і полюбилася мільйонам слухачів на всіх стрімінгових платформах. 

 

MONATIK:

“ресницы безопасности” це світло, що пробивається крізь хмари. Ми вирішили зробити на неї відеороботу, яка складається з намальованих моментів, архівів, відео, які ми встигли зібрати з подорожей, гастролей з різних куточків світу. Це дуже тепле відео, яке в період всесвітньої пандемії виглядає ще більш ностальгічно, і ти дуже хочеш, аби повернулися ці часи. І я вірю, що так і станеться”.

Режисером цієї відеохроніки виступив Артем Григорян, який понад 5 років провів у подорожах разом із командою артиста. У даній роботі оцифровано й неймовірно цінні касетні архіви більш ніж 20-річної давнини: відеозапис, як артист забирав синів із пологового будинку, пам’ятні кадри весілля та інші дуже особисті моменти життя.

Дана робота інтригує перед великою прем’єрою документальної стрічки “Вічно танцююча людина”, яка виходить у широкий прокат 1 червня 2021 року.