Новини

На церемонії M1 Music Awards роздали статуетки кращим артистам року

21 сентября 2017

У столичному Палаці Cпорту відбулась друга церемонія вручення нагород M1 Music Awards. Ще до початку шоу організатори оголосили sold out — всі квитки на захід було розпродано. У залі зібралося понад 5 тисяч глядачів — у зв’язку з забудовою зали сценічними конструкціями, це була максимально можлива кількість глядачів.

Дійству на сцені передувала зіркова доріжка, якою пройшлося кілька сотень вітчизняних селебрітіз. За кількістю знаменитостей було перевершено навіть минулорічну церемонію M1 Music Awards.

Ведучими M1 Music Awards 2016 стали Оля Цибульська та Нікіта Добринін. До лайн-апу шоу потрапило 25 артистів, які за концепцією заходу — Інь:Ян — об`єднались у 14 несподіваних дуетів. У підготовці шоу були задіяні близько 500 спеціалістів різних напрямів — режисери-постановники, технічні служби, музиканти та балет.

«Ми вдячні усім нашим артистам, партнерам, глядачам. Спільно з компанією “Таврійські Ігри” нам вдалося вдруге вразити масштабами заходу. Ми знову довели, що в Україні можна і треба робити шоу світового рівня»,— коментує Сергій Перцев, генеральний директор каналів М1 та М2.

Так, відкрили церемонію Олег Винник та Віктор Бронюк, які влаштували під пісню «Робот» справжні «зоряні війни».

Під час M1 Music Awards. Інь:Ян з’явилася низка дуетів продюсерів та їхніх підлеглих. Так спільними виступами публіку порадували Наталія Могилевська і REAL O, Іван Дорн і Constantine. А от Потап, який вийшов на сцену тільки у складі проекту Mozgi, презентував нову артистку своєї продюсерської компанії Michelle Andrade.

ALEKSEEV та Ірина Білик виконали попурі одразу із шести композицій. Чуттєвими вийшли дуети Макса Барських і Тетяни Решетняк та Тіни Кароль із Владом Дарвіном. А от Оля Полякова та Green Grey створили рок-версію хіта «О Боже, как больно».

Вражаючий і за звучанням, і за хореографією номер вдався Вірі Брежнєвій та Monatik. А одним із найяскравіших моментів церемонії став пристрасний поцілунок Насті Каменських та Наді Дорофєєвої наприкінці спільного номеру.

Закривав шоу дует LOBODA та GADAR. Саме Світлана стала тріумфаторкою вечора, виборовши перемогу одразу в двох номінаціях. «К черту любовь» визнано кліпом року, а сама LOBODA отримала титул «Співачки року».

У головній чоловічій номінації «Співак» перемогу здобув Monatik. Гуртом року визнано «Время и Стекло», а в категорії «Проект» тріумфували Mozgi.

«Проривом року» за версією M1 Music Awards 2016 став ALEKSEEV, а в категорії «Альтернатива» перемогу святкували THE HARDKISS. Вокалістка проекту — Юлія Саніна — у цей час перебувала на прямому ефірі проекту «Х-Фактор». Вручення статуетки своїм колегам по гурту вона могла спостерігати завдяки прямому телемосту із каналом СТБ.

Нагорода за хіт року, яка вручалася спільно із радіостанцією Хіт ФМ, пішла в актив «Потапа і Насті» за трек «Умамы». У спільній номінації «Золотой граммофон» від каналу М1 та «Русского Радио Украина» статуетку здобула Тіна Кароль за композицію «Сдаться ты всегда успеешь». А от у категорії «Dance parad від Kiss FM» перемога дісталась проекту A. Shine.

Шоу M1 Music Awards. Інь:Ян глядачі каналу М1 мали змогу побачити у прямому ефірі, а також на офіційних сторінках M1 у facebook, VK та YouTube.

Загалом під час прямої трансляції на М1 церемонію подивилося більше 2,5 мільйонів глядачів.

Ініціатор премії, Микола Баграєв, вже заявив про проведення третьої церемонії M1 Music Awards у 2017 році.