Новини

На Джастіна Бібера наринули емоції, коли він ознайомлював аудиторію з новим альбомом

24 января 2020

Джастін Бібер сказав, що Бог допоміг йому вибратися «зі справді похмурого місця», коли представив треки зі свого майбутнього альбому. Це відбулося в Лос-Анджелесі в четвер 23-го січня.

Співак, який розпочав своє повернення до публіки минулого місяця з новим треком «Yummy», розповів про час, проведений подалі від софітів. Не оминув він у своєму зверненні й тему лікування від хвороби Лайма, яка мучить його протягом останніх двох років.

Після того, як виконавця представили голова «Def Jam» Пол Розенберґ і давній менеджер та друг Скутер Браун, гітмейкер «Sorry» взяв мікрофон, щоб представити свій перший із 2015-го року альбом (тоді Бібер видав «Purpose»). Співак виголосив сердечну промову про проблеми, із котрими він зіштовхнувся під час зростання в індустрії. Він подякував дружині Гейлі Болдвін (вона була присутня на заході) за любов і тим, хто його підтримував.

«Я навіть не думав, що залишуся живим… Я відчуваю, що Бог вивів мене зі справді похмурого місця», – зазначив Бібер.

За інформацією «Billboard», на обличчі канадця виразно проявлялися емоції, коли він дякував членам команди та колективу студії, а дійшовши до згадки про Брауна Джастін геть розчулився.

«Ти пройшов зі мною через купу лай*а», – звернувся до Скутера співак.

Потім він кілька разів із усмішкою повідомив:

«Мені потрібно все це зібрати докупи!»

Черговий альбом описали в «Billboard» як «футуристичний аренбі/попроєкт», а також провели паралелі з альбомом Бібера 2013-го року «Journals».

Дата виходу свіжої платівки ще не відома.