Новини

На церемонії M1 Music Awards 2017 роздали статуетки кращим артистам року та оголосили про проведення церемонії 2018 року

10 января 2018

Ще до початку шоу організатори оголосили sold out — всі квитки на захід було розпродано. У залі зібралося понад 5 тисяч глядачів — у зв’язку з забудовою зали сценічними конструкціями та зоною «партеру» для глядачів та зіркового Атріуму, це була максимально можлива кількість.

Дійству на сцені передувала зіркова доріжка, якою пройшлося кілька сотень вітчизняних селебрітіз. За кількістю знаменитостей було перевершено дві попередні церемонії M1 Music Awards.

Ведучими заходу були найяскравіші обличчя каналу М1 — Нікіта Добринін, Оля Цибульська, Андрій Чорновол, Маша Виноградова та Міла Єремєєва.

Завдяки унікальним технологіям телеглядачі побачили дійство з елементами віртуальної реальності.

Розпочалася церемонія врученням спеціальної премії «За внесок у розвиток вітчизняного шоу-бізнесу». Її володарем став гурт «Потап і Настя». Настя Каменських дізналася про нагороду завдяки прямому телемосту з телеканалом СТБ на шоу «Х-фактор».

Статуетку «Прорив року» отримала TAYANNA. Відзнака «Проект року» дісталася Michelle Andrade й гурту MOZGI.

Оля Полякова святкувала перемогу в номінації «Золотий грамофон» (спільно з «Русское Радио Україна»). А MONATIK здобув нагороду в категорії «Dance Parade від KISS FM».

THE HARDKISS другий рік поспіль перемогли у номінації «Альтернатива».

Фаворитами церемонії стали троє виконавців, які отримали аж по дві статуетки. Так, Макс Барських переміг у номінаціях «Хіт року» (спільно з радіостанцією «Хіт Фм») і «Співак року».

Тіна Кароль здобула перемогу в номінаціях «Співачка року» і «Кліп року». Одну зі статуеток зірка просто на сцені подарувала представниці власного фан-клубу.

«Время и Стекло» вибороли звання «Гурт року» та нагороду в новій номінації — «Найкращий номер церемонії». Найкращий виступ визначали глядачі під час прямого ефіру за допомогою додатка «Телепортал».

У шоу-програмі M1 Music Awards взяли участь такі зірки, як ВВ, Макс Барських, ALEKSEEV, The Hardkiss, Олександр Пономарьов, Наталка Карпа, «Время и Стекло», TAYANNA, Наталія Могилевська, Оля Полякова, MONATIK, Michelle Andrade, Mozgi, Злата Огнєві, ALYOSHA, «Полиграф ШарикOFF».

Не обійшлося й без зіркових дуетів. Так, DZIDZIO і Оля Цибульська виконали нову версію пісні «Чекаю. Цьом». А Тіна Кароль заспівала разом із NIKITA LOMAKIN, якого запросила виконати хіт «Дикая вода» після того, як почула кавер на цю пісню у його виконанні.

Спеціальними гостями M1 Music Awards. ІІІ Елемент стали Dan Balan і діджей-проект із Барселони — YALL.

Загалом, на церемонії M1 Music Awards 2017 було вручено 13 статуеток. 20 топових артистів виступили з яскравими концертними номерами. Організацією заходу займалися 68 менеджерів. Технічне забезпечення здійснювали 616 чоловік. В шоу-програмі було задіяно понад 500 різножанрових артистів!

«Ми вдячні усім нашим артистам, партнерам, глядачам. Спільно з компанією “Таврійські Ігри” нам вдалося втретє вразити масштабами заходу. Ми знову довели, що в Україні можна і треба робити шоу світового рівня»,— коментує Сергій Перцев, генеральний директор каналів М1 та М2.

Шоу «M1 Music Awards. ІІІ Елемент» глядачі каналу М1 мали змогу побачити у прямому ефірі, а також на офіційній сторінці M1 у facebook, яку вже подивилося близько 250 000 чоловік.

Загалом 9 грудня під час прямої трансляції на М1 подію подивилося більше 3,5 мільйонів глядачів.

Ініціатор премії, Микола Баграєв, вже заявив про проведення четвертої церемонії M1 Music Awards у грудні 2018 року.

«Головною метою премії M1 Music Awards є стимулювання розвитку вітчизняного музичного продукту, — говорить Микола Баграєв. — Вже за 3 роки ми побачили як зростає рівень вітчизняних виконавців та наскільки якісним і видовищним є їхній продукт як у вигляді відеокліпів, та і в постановках шоу. Думаю, ми на вірному шляху».