Новини

На зніманнях кліпу з Марком Ронсоном Майлі Сайрус поцупила його сорочку

10 декабря 2018

Минулого тижня виконавці представили кліп, де Майлі тікає на машині від поліції. Марк здійснив епізодичну появу: в одній зі сцен він перестрибує зі свого автомобіля в транспортний засіб артистки.

А в п’ятницю дует дав інтерв’ю під час «Шоу Грема Нортона». На телепрограмі гітмейкерка «Wrecking Ball» зазначила, що присвоїла його блакитну шовкову сорочку, коли той розповідав про свій внесок у кліп.

«Я сказав, що коли мені вже й дісталися чотири секунди в кліпі, то я маю перестрибнути з машини в машину. Це був жарт! Я думав забрати свою сорочку, та вона зосталася в якогось каскадера», – пригадав артист.

Тут утрутилася Майлі: «Мушу зізнатися: твоя сорочка в мене. Я її поцупила, і тепер вона висить у моїй шафі!»

Відео насичене гострими символами. У ньому зображені діти, які вчаться користуватися зброєю та гравці в американський футбол, що стали на коліна, коли Майлі проїжджала повз них. Останній фрагмент спрямовує глядача на випадок зі скандальним спортсменом Коліном Каперніком, який у зв’язку з виступом проти жорстокості поліції став на одне коліно під час американського гімну.

Під час телевізійної співбесіди Майлі зазначила: Марк просто дозволив їй утілити концепцію.

«Марк довірився моїм ідеям. Тут ідеться про всі ті болісні події в нашому суспільстві. Ми прокидаємося від новин про насильство, осуд і лицемірство. Це про значно глибші проблеми, аніж утрату кохання під час роману чи стосунків».

Попри всю цю серйозність музичний продюсер пожартував щодо кругленького бюджету ролика: «Найближчі п’ять років мені, безумовно, доведеться відробляти витрачене!»

Інтерв’ю представили на наступний день після того, як Ронсона з Леді Ґаґою, Ентоні Россомандо та Ендрю Ваяттом номінували на «Найкращу оригінальну пісню» – «Shallow», котра лунає у стрічці «Зірка народилася».