Новини

Знімок начебто першого татуювання Тейлор Свіфт викликав у шанувальників артистки шквал емоцій

22 декабря 2018

Тейлор Свіфт зробила перше татуювання? Фани співачки почали шаленіти після того, як у мережі з’явилася світлина схожої на виконавицю «Blank Space» пані. Білявка зображена спиною до глядача, а на шиї в неї видніється крихітна троянда.

Знімком поділився в Інстаграмі нью-йоркський тату-майстер JonBoy, котрий часто набиває малюнки знаменитостям. Саме він і підживив припущення про те, що на світлині – саме 29-річна знаменитість. Майстер теґнув артистку в публікації та додав геолокацію «Welcome to New York» (таку назву має одна з пісень Свіфт).

«Будь ласка, тільки не будь Тейлор!», «Тейлор Свіфт теґнута? Думаєте, це вона?», «Огогошечки, Т. Свіфт зробила тату!» – видніється серед коментарів.

Тим часом чимало користувачів сумнівається, що особа на знімку – це кантрі-поп-суперзірка.

«По-перше, Тейлор – натуральна білявка, вона не фарбована. А тут чітко видно, що волосся пофарбоване, оскільки видно темні корені, – спробував зупинити спекуляції один із дописувачів. – По-друге, Тейлор носить намисто з літерою «j», а не трояндою».

Сама виконавиця нещодавно зазначила, що, імовірно, ніколи не наважиться на тату. «Люди постійно запитують: «Чи зробили б ви тату?» А я просто… не думаю, що коли-небудь наважилася б на щось постійне», – розповіла виконавиця в інтерв’ю для «Taste of Country» 2012-го. – Якби я й надумала щось таке здійснити, то це було б у тринадцять… Я не хочу наносити тату».

Артистка не прокоментувала новий знімок, а JonBoy так і не виклав подробиць у публікації. Там видніється лише лаконічний коментар – троянда-емодзі.