Новини

Надто повна: Мерая Кері ризикує набути серцеву хворобу, адже погладшала до 119 кілограмів

21 сентября 2017

Пишні форми Мераї Кері стали її візитівкою. Хоч вони й слугують принадою для очей шанувальників, але недобре позначаються на здоров’ї самої зірки. Джерело зазначило, що виконавиця пісні «All I Want for Christmas Is You» почала занадто поблажливо ставитися до харчових звичок, а це підвищує ризик появи недуг.

Ресурс «Radar Online» повідомляє: діва настільки погладшала, що в неї виникли проблеми з ходою. 48-річна зірка потребувала допомоги, коли виходила на сцену та сходила з неї під час виступу 11 липня в Лас-Вегасі. Також упродовж 19-пісенного сету їй довелося влаштовувати тривалі перерви, і поверталася співачка настільки швидко, наскільки її команда її повертала.

«Кожного разу, коли Мерая знову з’являлася перед глядачами, її переносили з ліжка або з засобу пересування. Вона, очевидно, співала під фонограму та постійно зникала на п’ятнадцять хвилин, прикриваючись зміною костюмів», – зазначив очевидець.

Джерело додало, що зіркова «мати двох дітей мала жалюгідний вигляд». Вона, мовляв, носила взуття на 13-сантиметрових підборах, але не могла в ньому пройти більше кількох сантиментів. А ще здавалося, що її коліна прогинаються під масою її тіла. Кожного разу, коли співачка вставала чи рухалася, усі затамовували дихання, бо хвилювалися, що вона впаде.

Дієтог Стюарт Фішер прогнозує: артистка може зіштовхнутися з патологічним артритом й низкою інших небезпечних захворювань. «Перевищення ваги збільшує ризик появи остеоартриту стегна, а також 65 хвороб, включаючи серцеві захворювання, високий кров’яний тиск, діабет та три види раку. Ось до чого може призвести ожиріння», – пояснив медик.

Харчові звички Мерії не допомагають їй: виконавиця любить поласувати їжею. «Вона настільки повна, що всі її костюми треба підганяти. Вона роздута і їй некомфортно, вона втратила витривалість, необхідну для подальших виступів. Мерая має якнайшвидше впоратися з цим», – додало джерело.