Новини

Найл Горан підписав сольний контракт

21 сентября 2017

Найл Горан знайшов окрему підтримку для своїх музичних починань. За даними «The Daily Star», він підписав угоду з «Universal Music». Раніше, за непідтвердженою інформацією, артист вів переговори з лейблом Саймона Ковелла, але, як бачимо, послугами останнього учасник One Direction не скористався.

«Ковеллу це не сподобається. Але Найл у захваті. Він розповідав друзям, що справді радіє від своєю нової музики та сольної угоди. Тепер усім залишається лише здогадуватися, чи означає це рішення, що він покине гурт», – розповіло джерело.

Подейкують, що дочірня компанія вищезгаданого лейблу «Capitol» хотіла підписати контракт і з одногрупником Найла – Гаррі Стайлзом, але учасник бойзбенду вирішив обрати інший рекординг. Незабаром Гаррі, до речі, здійснить свій кінодебют у фільмі Крістофера Нолана «Дюнкерк».

Сольною дорогою подався і Ліам Пейн, який також працює над самостійним альбомом. А от Луї Томлінсон після народження сина Фредді більше заклопотаний пелюшками.

Ознаки розпаду колективу з’явилися відтоді, коли Зейн Малік залишив одногрупників під час їхнього торішнього туру. Із тих пір, як гурт закінчив гастролі й видав п’ятий студійник «Made in the A.M.», артисти перебувають на творчій паузі.