Новини

Наомі Кемпбелл вийшла на подіум під час показу нової колекції Даян фон Фюрстенберг

21 сентября 2017

Те, що манекенниці йдуть на пенсію у двадцять п’ять, спростовує тривалою кар’єрою Наомі Кемпбелл. Сорокатрирічна британська королева подіуму перебуває в чудовій фізичній формі, тож її досі запрошують на яскраві фешн-події.

От і під час четвертого дня Тижня моди в Нью-Йорку Наомі дефілювала в одязі від Даян фон Фюрстенберг. Модель продемонструвала приталену міні-сукню чорного кольору з біло-золотим макраме-візерунком. Саме такі вбрання Даян фон Фюрстенберг пропонує модницям носити навесні–влітку наступного року. Своєю колекцією, яку можна назвати однією з найочікуваніших на тижні моди, дизайнер нагадала сімдесяті роки.

Даян фон Фюрстенберг, дизайнер: «Моє шоу називається «Оазис». І що я хотіла зробити, так це створити в цьому лякливому й моторошному світі оазис миру, краси, кольору та гармонії».

Наприкінці показу Даян фон Фюрстенберг вийшла до глядачів у барвистій сукні з принтами в стилі сафарі. До речі, серед гостей фешн-шоу можна було помітити немало зірок. Так, ознайомитися з новими трендами прийшли Джессіка Альба і Діана Соєр.