Новини

Наталі Портман здивована розповіддю Мобі про їхній роман

22 мая 2019

Річард Мелвілл Голл, більш відомий як Мобі, був відвертим у своєму автобіографічному творінні «Потім це зруйнувалося» (в оригіналі – «Then It Fell Apart»). Артист поділився з читачами тим, що майже двадцять років тому зустрічався з Наталі Портман. Проте 37-річна акторка спростувала такі дані й наполягла, що ніколи не розглядала Мобі як романтичного партнера, коли вони проводили час разом.

Кінозірка здивувалася, коли почула, що Мобі визначає їхні стосунки як романтичні. Цим вона поділилася в інтерв’ю для «Harper’s Bazaar U.K.». Та ще й було їй, підкреслила Портман, не двадцять, як зазначив артист, а вісімнадцять років.

«Я була шанувальницею й завітала на одне з його шоу. Тоді я тільки-но закінчила навчатися. Коли ми зустрілися після концерту, він сказав: «Давайте дружити». Він був на гастролях, а я працювала над фільмом, тому ми зависали лише кілька разів, перш ніж я зрозумів, що це була старша людина, яка була зацікавлена мною так, що це здавалося недоречним», – пригадала володарка Оскара.

Наталі продовжила закиди на адресу уродженця Гарлему: «Ні він, ні його видавець і не пробували перевіряти це. Таке відчуття, що робилося це навмисно. Скидалося на те, що він використав цю історію, щоб продати свою книжку. Мене це схвилювало. Бо такого не було. Там чимало фактологічних помилок і вигадок».

У книзі Мобі зазначив, що зірка «Тора» фліртувала з ним у роздягальні. Проте їхні стосунки закінчилися після того, як Наталі сказала йому, що зустріла іншого чоловіка.

«Я думав, мені доведеться сказати їй, що я занадто панікую, щоб підтримувати повноцінні стосунки. Але однієї ночі вона повідомила мені по телефону, що зустріла когось іншого. Мені було приємно, що ніколи не доведеться говорити їй, наскільки я розбитий».