Новини

Наталія Водянова відвідала показ Louis Vuitton у Парижі

21 сентября 2017

Кім Джонс, дизайнер: «Перед розробленням ідеї нової колекції ми поїхали в засніжені Гімалаї. Це стало прекрасною відправною точкою. Адже там нам спало на думку, що хутро — чудовий матеріал як для жіночого верхнього одягу, так і для чоловічого. Крім того, це не тільки розкішно, а й дуже практично».

Нова чоловіча лінія одягу від Louis Vuitton навіяна враженнями про далекий Тибет. Моделі продемонстрували елегантні образи з елементами ретро, а також затишний верхній одяг. Цього разу Марку Джейкобсу допомагали відомі дизайнери Кім Джонс і Дінос Чепмен. Вони й розробили ексклюзивні принти.

Дінос Чепмен, дизайнер: «Там, у горах, дуже багато незвичайних тварин — снігових барсів, тигрів, панд. Їх ми й зобразили на нашому одязі. Вони начебто з дитячих малюнків, вони дуже милі».

До колекції ввійшли двобортні пальта з комірами й квадратними кишенями, а також костюми, теплі светри та яскраві аксесуари. Не є таємницею, що бренд славиться зірковими шанувальниками. І чергове модне шоу не стало винятком. У першому ряді можна було побачити Каньє Веста, Наталію Водянову, Джеймі Хінса, Антуана Арно та інших.