Новини

Найл Горан обіцяє повернення One Direction із бенґером

3 декабря 2019

Бойзбенд почав невизначену перерву наприкінці 2015-го. Усі чотири члени колективу, що залишилися, та колишній учасник Зейн Малік узялися за сольні проєкти.

В інтерв’ю австралійського телешоу «The Project» у понеділок Найл заявив, що рішення здійснити перерву було колективним, але зрештою вони повернуться потужнішими, аніж були.

26-річний артист мовив:

«Це було колективне рішення. Ми створили п’ять альбомів, працювали п’ять років, п’ять разів гастролювали. У якусь мить це дало про себе знати. Люди завжди казали: Ви молоді. Ви можете це зробити. Спробуйте».

Горан додав:

«Нам, очевидно, було дуже весело. Але ти стомлюєшся, здійснюєш перерву і все таке… Якщо це станеться знову, ми повернемося з бенґером».

У новому інтерв’ю для «The Guardian» одногрупник Найла Ліам Пейн також окреслив причини перерви, виявивши, що всі члени гурту потребували послаблення тиску, який відчував на собі найвидатніший у світі колектив.

«Це було трохи похмуро та заплутано наприкінці. Але останні кілька шоу були справді прекрасними, оскільки тиск послабився. Це нагадувало відлік часу до відпустки: ми збиралися прокинутися того понеділка вранці без розкладу», – пояснив Ліам.