Новини

Найл Горан у новому кліпі запросив шанувальників за лаштунки

22 апреля 2020

Найл Горан пригостив шанувальників музичним відео на свою пісню про любов «Black and White». Через місяць після видання свого другого сольного альбому «Heartbreak Weather» учасник One Direction запропонував здійснити закулісний огляд своєї студії та сценічні приготування.

Понад трихвилинне промо включає зернисті кадри, на яких 26-річний ірландський автор пісень і співак перебуває в дорозі. Також глядачеві дозволили підглянути, як він співає в студії, проводить фотосесію та ходить за лаштунками.

У приспіві ексобранець Гейлі Стейнфілд повідомляє солодким голосом:

«Так, я бачу нас у чорно-білому кольорі. Кришталево ясно в зоряну ніч. У всіх твоїх чудових кольорах. Обіцяю, що любитиму тебе до кінця свого життя. Бачу тебе у твоїй сукні. Я клянусь перед усіма нашими друзями: Ніколи не буде іншої. Я обіцяю, що буду любити тебе все життя».

На підтримку другого студійника Найл спочатку планував здійснити широке світове турне «Nice to Meet Ya». Одначе зі зрозумілих причин артист відмовився від задуманого.

«Це було важке рішення, але добробут моїх шанувальників та гастрольної родини завжди є моїм головним пріоритетом», – зазначив артист в інстаграмі.

Також артист зазначив, що бажає повідомити свіжі дати концертів. Але не вважає це правильним, аж поки все не повернеться до норми.