Новини

Небезпечний вибір: Дуа Ліпа каже, що почала отримувати погрози, коли назвала своїм фаворитом Каньє Веста

27 февраля 2018

Дуа Ліпа мала справу з деякими найпалкішими фанами Тейлор Свіфт. У нещодавньому інтерв’ю з «Rolling Stone» британська виконавиця розповіла, що вона отримувала смертельні погрози. А все після того, як публіка дізналася про її «вибір» на користь Каньє Веста, а не Тейлор Свіфт, у давньому коментарі.

«Вони мені три дні надсилали емодзі-змії, – поділилася виконавиця для публікації. – Писали мені фрази на кшталт «сподіваюся, ти здохнеш». А я їм: Агов! Я ж нічого такого не казала»».

Артистка запевняє, що коли її попросили обрали когось із колег, вона навіть не знала про їхню ворожнечу:

«Мені нічого не було відомо про їхню сварку. Я зосередилася лише на їхній музиці. Тейлор неймовірна, але я більше шанувальниця гіп-гопу, тож й обрала Каньє».

З’ясувалося, що Дуа підтримувала хороші стосунки з свіфтерсами до того коментаря. Приязне ставлення в шанувальників колеги вона викликала тим, що торік на саундчеку в Німеччині з’явилася в футболці з написом «Speak Now Tour» (у ньому йдеться про гастролі Тейлор).

Чорний кіт між Свіфт і Вестом пробіг після його промови 2009-го року. Оливи в полум’я Каньє підлив, коли представив 2016-го року свій трек «Famous». У пісні, як вважають знавці, є глузливе посилання на Свіфт «я прославив цю су*у».

Тейлор на публіці казала, що про жодні натяки Каньє у свою адресу не знає.