Новини

Нік Джонас планує перервати тур, щоб відсвяткувати першу річницю весілля з Пріянкою Чопра

8 ноября 2019

Пара обв’язалася шлюбними путами під час християнської та індуїстської церемоній минулого грудня. Нині ж зірка гурту Jonas Brothers вирішив узяти відпустку від гастролей «Happiness Begins Tour», щоб спланувати дещо додаткове й особливе на річницю весілля.

«Ну, я не хочу розповідати, що саме ми готуємо на святковий день, бо це сюрприз для неї, а вона може переглядати це. Не хочеться псувати несподіванку спойлерами, – розповів Нік для «Entertainment Tonight». – Ми зробимо перерву в турі на кілька днів, щоб мати трохи часу».

Співак додав:

«Це був божевільний рік. Він пролетів, важко в це повірити… Цей рік був для нас із нею, мабуть, найбожевільнішим у нашому житті, але якось приємно мати це зосереджене, осіле відчуття перебування одне з одним».

27-річний гітмейкер «Sucker» також поділився, що ї до душі подружнє життя:

«Думаю, ми досить швидко призвичаїлися до наших ролей як чоловіка та дружини. Чимало наших друзів завжди говорили, що ми повинні бути разом, бо це має природний вигляд. Є органічні корективи, коли ваше життя стає спільним, але це був прекрасний рік. Сподіваємося, наступного року в нас буде трохи більше часу на те саме, але й бути зайнятими теж непогано».