Новини

Нікі Мінаж і Нас разом?

1 декабря 2017

Нікі Мінаж укотре змусила шанувальників замислитися про те, чи не зустрічається вона з Насом. Вона виклала у своїй обліківці світлини, які й спричинили жваве обговорення. 34-річна виконавиця поділилася з понад 84 мільйонами зацікавлених на її сторінці двома зображеннями. На першому з них він стоїть навпроти стіни у в’язаному светрі з візерунками плейбоя. Цю картинку Нікі прокоментували лише усміхайликом.

На другому знімку репер сидить на тлі парасольок і насолоджується сонцем. На ньому – візерунчаста сорочка та сонцезахисні окуляри. Знімки наштовхнули користувачів на припущення, що артисти разом відпочивали.

«Та-а-ак, ви, друзі, маєте бути разом»; «О Боже! Сподіваюся, ви зустрічаєтеся!», – написали деякі коментатори.

Хоча ні Нікі, ні Нас офіційно не підтвердили свій роман, дехто навіть почав уявляти: «Не можу дочекатися, коли у вас з’являться спільні діти… А ще перекажи йому, що я хочу собі таку ж сорочку».

Перед цим артистка викликала чутки про роман із колегою, коли поділилася милим зображенням на початку цього року. А на одному з телешоу Мінаж згодом зазначила, що не бажає ні з ким зустрічатися, і що навіть ненавидить чоловіків, але Нас, мовляв, – це виняток, бо він «такий чудовий».

Іще вони наснажили публіку говорити про свій імовірний роман, коли Нікі допомагала Насові під час святкування його дня народження у вересні, коли реперові виповнилося 44.

За матеріалами: aceshowbiz.com