Новини

Нікі Мінаж показалася після скидання семи кілограмів

3 февраля 2020

Нікі Мінаж укотре потішила фанів новими знімками. Артистка продемонструвала себе після того, як позбулася п’ятнадцяти фунтів, що в конвертації дорівнює майже семи кілограмам.

Для викладеного знімка Нікі позувала зеленому вбранні та синіх туфлях. Вона обрала топ нижче плечей із довгими рукавами, які були прикрашені пір’ям, і спідницю-олівець вище колін. Кольорова гама волосся знаменитості відповідала барвам її гардеробу.

Якщо погортати, можна побачити іншу світлину, на котрій Нікі вже не сама. Там видно її чоловіка Кеннета Петті. Супутник артистки начепив яскравий чорно-синій джемпер, вузькі чорні штани та сині кросівки. Завершив свій вигляд він товстим ланцюгом.

Мінаж не прокоментувала зображення, зате користувачі на слова не скупилися.

«Ти така гарна, крихітко!»; «У неї статус королеви»; «Повертайся з бенґером», – видніється серед численних відгуків.

Новий вигляд артистки засвідчив її значну трансформацію, адже ні для кого не таємниця, що Нікі раніше була обважнілою.

Колишній стиліст зірки раніше розповів:

«Нікі – невисока жінка, тож кожен кілограм, який вона набирає, стає помітним. Вона набрала близько семи кілограмів, і ви можете побачити кожен із них».

Ці світлини – одні з перших, якими Нікі поділилася після перерви в користуванні соцмережами. Артистка відмовилася від публікування в листопаді 2019-го. До цього Нікі та Кеннет уперше з’явилися на публіці в нічному клубі в Маямі. Подружжя завітало туди на захід під назвою «Big Game Weekend», що передував цьогорічному «Суперкубку».