Новини

Нікі Мінаж вагітна дитиною Наса

3 января 2018

Чи вагітна Нікі Мінаж дитиною Наса? «Нікі дізналася, що при надії ще на День подяки й начебто запланувала повідомити про це ближче до «Греммі»», – говорить інформатор «MediaTakeOut».

Та навіть ящо це не плід уяви оточення знаменитостей, то стосунки майбутніх батьків не надто приязні. Тринідадська виконавиця натякнула про ймовірного тата в Твіттері: «Ви коли-небудь помічали, як нестямні люди діють, коли ви починаєте поводитися з ними точнісінько так, як вони поводилися з вами?».

Як пишуть у новині, Нікі також охрестила Наса впертим й особою зі складним характером. «Дуже часто ми плутаємо поняття «бути коханими» із «бути використанами»», – написала Нікі.

Нас, пишуть, розповів своїй колишній, Келіс, що Нікі вагітна від нього, і Келіс, яка виховує восьмирічного сина репера Найта Джонса, не була рада про таке дізнатися: «Келіс ревнує з приводу того, що не вона одна буде матір’ю дитини Наса. Її ревнощі нібито викликали її бажання переглянути умови домовленості про опікунство».

Чутки щодо вагітності Нікі (від народження – Оніки Тані Мараж) виникають не вперше. 2015-го писали, що виконавиця пісні «Anaconda» чекає дитину від Міка Мілла. «Він, чи ще хтось, Оніка Таня Мараж не буде народжувати, доки незаміжня», – сказала тоді артистка. Залишається лише спостерігати, чи дотримується цього правила Нікі й сьогодні.