Новини

Меґан Трейнор виклала фрагмент нового синглу «Nice to Meet Ya» за участю Нікі Мінаж

28 января 2020

Поки Нікі Мінаж мовчить в інстаграмі (остання публікація зірки датована 9-м листопада 2019-го), її колега анонсувала сингл, до запису котрого долучилася виконавиця хіта «Anaconda». А ще Меґан виклала фрагмент пісні. Композиція названа «Nice to Meet Ya».

Повна версія свіжого твору, як заплановано, прибуде 31-го січня. Того ж дня Меґан оприлюднить свій третій студійник «Treat Myself». Вона написала:

«Чутки правдиві «Nice To Meet Ya» за участю моєї королеви Нікі Мінаж… Цієї п’ятниці!»

Оголошення відбулося після звістки про вирок старшому братові Нікі Джелані Мараджу. Останнього засудили до чверті століття позбавлення волі за статеву наругу над неповнолітньою прийомною дочкою.

«Ви ґвалтували цю дитину. Ви ґвалтували її знову та знову», – крикнув суддя Роберт Макдональд на Джелані.

Про збезчещення постраждалої стало відомо 2015-го після того, як молодший брат жертви вступився за дівчину, коли брат реперки накинувся на неї. Мінаж ніколи не коментувала цієї справи, хоча спочатку сприяла визволенню родича. Також артистку спершу вважали потенційним свідком, але вона ніколи висловлювалася проти цього члена сім’ї.

Під час винесення вироку адвокат Джелані Девід Шварц прочитав лист Нікі за 2016 рік, щоб пом’якшити вирок братові. Артистка описала його як «найбільш терплячого, лагідного, справжнього та самовідданого чоловіка», якого вона коли-небудь знала.

Джелані наполегливо спростовував звинувачення. Коли їх уперше оприлюднили, він закинув матері жертви Жаклін Робінсон те, що та налаштувала його на шантаж своєї знаменитої сестри. Жаклін відтоді розлучена з Джелані.