Новини

Нікі Мінаж знімається в новому кліпі з Quavo

21 сентября 2017

Схоже, новий альбом Нікі Мінаж прибуде швидше, аніж ми думали. Слідом за низкою цьогорічних гучних колаборейшинів представниця «Young Money» готова видати нову сольну музику. Вона об’єдналася з Quavo – учасником гурту Migos. Разом виконавці знімають кліп на ще не оприлюднений трек.

Нікі поділилася на своїй сторінці в Інстаграмі відео зі знамального майданчика. «Ми знімаємо кліп для вашої улюбленої пісні, яку ви ще не чули», – залишила коментар виконавиця.

 

Наступного ранку Нікі виклала ще один ролик, у якому вона та Quavo повідомили, що знімання завершені. «Ми почали знімати вчора і закінчили сьогодні вранці. Але це було варте того!», – ідеться в коментарі.

 

Збігло майже три роки відтоді, як Нікі видала останній альбом «The Pinkprint» Цьогоріч вона представила три соло-треки – «No Frauds», «Changed It» і «Regret in Your Tears». Раніше вона поділилася: «Моя нинішня мета – лише видання цього четвертого альбому та спостереження за реакцією шанувальників на нього, бо я знаю: це буде мій найліпший витвір».