Новини

NIKITA LOMAKIN прокачав «Чорноморські Ігри 2018» і представив новий трек

1 августа 2018

Одним із найпопулярніших у мережі стало відео виступу молодого й амбітного співака NIKITA LOMAKIN.

Глядачі дуже тепло зустріли виконавця, підспівуючи й активно реагуючи на кожну пісню. Окрім уже відомих треків «Икона» і «Остальное не важно», NIKITA LOMAKIN представив і новинки. На одну із них, «Хамелеон», як зазначив співак, він найдужче зосереджує увагу.

«»Хамелеон» – пісня про однаковість сучасних дівчат. У гонитві за нав’язаними шаблонами у поведінці, стилі, житті в цілому утрачається головне – індивідуальність і несхожість на інших. Так ти перестаєш розрізняти, хто перед тобою», – поділився співак.

Також артист додав: «Люблять не за бренди, відповідність стандартам або модні знімки в Інстаграмі. Тому, милі дівчатка і дівчата, шукайте себе не в цьому. Я був радий представити цю пісню на «Чорноморських Іграх». Тут приголомшлива публіка, емоційна, відкрита. Дякую за такий заряд емоцій».

За словами співака, геть скоро можна буде побачити кліп на трек:

«Мені подобається почуття, коли ти сам чекаєш результату, що ж вийшло. Ось із відео на Хамелеон саме така історія. Кілька днів після зйомок я навіть говорити ні про що інше не міг. Сподіваюся, усій нашій команді вдасться здивувати глядача».

Шістнадцятий усеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри» пройшов у місті Скадовськ 27–29-го липня. Окрім NIKITA LOMAKIN, своїми виступами на події також порадували виконавці, більшість із яких свого часу були переможцями та лауреатами конкурсу: TamerlanAlena, Тіна Кароль, Michelle Andrade, Артем Пивоваров, «Время и Стекло», Kishe, MONATIK, NK/Настя Каменських, Олександр Пономарьов, Сергій Бабкін й Оля Цибульська.