Новини

Ноель Галлахер назвав Зейна Маліка ідіотом

21 сентября 2017

Ноель Галлахер вважає рішення Зейна Маліка залишити One Direction нерозумним. У новому інтерв’ю для «Rolling Stone» він назвав молодшого колегу повним ідіотом, який хоче бути нормальним 22-річним, у той час, коли він може бути повним ніщо, яке заробляє півмільйона доларів щотижня.

Галлахер також покепкував із причини виходу з Зейна Маліка з колективу, яку той оголосив у березні. «Я голосно сміявся, коли прочитав це – бути нормальним 22-річним. Пфф. Хто хоче бути нормальним 22-річним?! Ти хочеш бути нормальним 22-річним? Ти зустрічав якогось нормального 22-річного? Це чортівня для мозку», – сказав Ноель і продовжив: «Я кажу це тобі, Зейн: ти, напевно, хотів бути нормальним 22-річним, але не хочеш бути нормальним 25-річним».

Під час інтерв’ю Галлахер зазначив, що ніколи не зустрічався з Маліком раніше, але кілька разів перетинався на вечірках із іншим членом 1D – Гаррі Стайлзом. «Я не так багато можу сказати про Гаррі, але він хороший хлопець», – сказав Ноель, перш ніж порадити Маліку знайти хорошого бухгалтера, оскільки життя – це, мовляв, чорт забирай довго.

Тим часом, поки Малік намагається бути нормальним молодиком, його колишні товариші з гурту працюють без нього над п’ятим студійником.