Новини

Нові пісні Адель потрапили до мережі

21 сентября 2017

Поки шанувальники чекають появи нового альбому Адель, два її раніше не оприлюднені треки в повному обсязі потрапили до мережі. Записані 2010 року, вони могли з’явитися на другому студійнику співачки під назвою «21».

Перша пісня називається «You’ll Never See Me Again». Це – емоційна балада, в якій Адель співає про розлучення з парубком, котрого досі любить: «Я не буду стикатися з твоїми страхами. Мені потрібно боротися зі своїми. Ти ніколи не побачиш мене знову, мій малюк».

У другій композиції «Never Gonna Leave You» вона розповідає своєму обранцю, що ніколи його не покидатиме, хай які важкі часи вони мають пройти разом.

Обидва треки Адель записувала з Фрейзером Т. Смітом, який працював із виконавицею над її хітом «Set Fire to the Rain». Композиції звучать на високому рівні, однак досі невідомо, чи включить суперзірка ці пісні до свого нового альбому з орієнтовною назвою «25».

Про майбутній диск британської виконавиці наразі обмаль даних. Згідно з деякими повідомленнями, Пол Епворт, Френсіс Вайт і Грег Веллс, котрі співпрацювали з переможницею Греммі над її другим альбомом, задля її нового проекту возз’єднаються знову.