Новини

Новий кліп уже близько? Майлі Сайрус помітили на знімальному майданчику

19 октября 2018

Знімання відбулися в Лос-Анджелесі 18-го жовтня. Майлі була усміхненою, коли проходжала в блакитному комбінезоні з квітковим принтом і вигулювала собаку. Артистка заплела косу, яку прикрасила білими кульками, а також взулася в чорно-білі кросівки.

Якщо вона дійсно знімалася для нового кліпу, то йтиметься про повернення виконавиці до періоду створення нею альбому «Bangerz». Тоді вона також обирала вельми яскравий одяг.

Фани припустили, що хітмейкерка «Wrecking Ball» готується до прем’єри нового диска. На такі роздуми їх наштовхнуло те, що співачка повидаляла повідомлення в Інстаграмі та змінила іконку на чорний круг. До такого вдавалися й інші виконавці, які готувалися до релізу свіжої музики.

Оливи до полум’я припущень долило джерело, яке цього року розповіло «Us Weekly», що Сайрус працює над свіжим студійником. «Новий альбом Майлі в роботі. Вона перебуває з середини тижня в Нью-Йорку й офіційно працює над новою музикою, – мовив тоді інсайдер. – Вона записувалася на тій самій студії, що й Леді Ґаґа. Кілька ночей вона записуваоася чо четвертої ранку».

Останній альбом «Younger Now» співачка видала 29-го вересня 2017-го. Платівка отримала змішані відгуки від критиків і дебютувала на п’ятій позиції «Billboard 200» із сорока п’ятьма тисячами проданих примірників. Для дисків Сайрус це – найнижче місце в чарті та найменша кількість проданих копій за перший тиждень після видання.

Нещодавно ЗМІ також знову приписували Майлі Сайрус вагітність.