Новини

Нью-йоркський тиждень моди зібрав на одній території зірок кіно та музики

21 сентября 2017

Зірки шоу-бізнесу та дизайнери – взаємозалежна публіка. Одні намагаються розрекламувати свій одяг на відомих тілах, а відомі тіла прагнуть убратися в щось оригінальне. От і перетинаються їхні шляхи. Одним із наймасштабніших таких перетинів є тиждень моди у Нью-Йорку. Цього року  ветеран дизайнерського ремесла Донна Каран (на фото) відзначає двадцять п’ять років професійної кар’єри. Тож її показ на Тижні моди був святковим і піднесеним. Музиканти й актори, серед яких була й Келі Осборн, звісно, повмощувалися у перших рядах, щоб узріти нові речі. Дехто з них був повороткішим – дефілював на подіумі. Приміром, співачка Рита Ора.

Келлі Озборн, акторка: «Донна КАран – еталон жінки-дизайнера. Вона є винахідницею модних трендів. І це їй вдається вже двадцять п’ять років».

Не змогла Келлі Осборн прогавити й показ нової колекції  Зака Позена. Любов до речей дизайнера з нею розділяє й колега – акторка Крістіна Хендрікс, яка не раз з’являлася на урочистих голлівудських подіях у вбранні Позена.

Крістіна Хендрікс, акторка: «Я захоплююсь його витворами вже дуже-дуже довго. Гадаю, він унікальний і вельми вишуканий».

У новій колекції Зак Позен зібрав речі, які не вирізняються складними конструкціями та епатажем. Показувалися переважно довгі пишні сукні пастельних тонів. Щодо матеріалу, то Зак використав найбільше жаккард і атлас.