Новини

Обличчя “М1 Music Awards. П’ять”: хто стане ведучими головної музичної події року

5 ноября 2019

На кону — одинадцять заповітних статуеток, результати “боротьби” за які стануть відомі вже 30 листопада. За традицією, увагу буде прикуто не лише до володарів нагород і зірок лайн-апу, а й тих, хто вестиме захоплююче музичне шоу. Ведучими церемонії нагородження премії стануть Оля Цибульська, Нікіта Добринін, Галя Завійська, Денис Жупник, Маша Виноградова, Андрій Чорновол, Міла Єрємєєва та Вікторія Батуі. Вони ж зустрічатимуть артистів після проходження червоним хідником у green-room. Окрім цього, цьогоріч з’являться дві нові зони. У зоні “Favorit” за керманича стане Сергій Подвеза (більш відомий як Сєргєй Алєксєіч, ведучий “Головного хіт-параду країни”). Включення ж із beauty-зони ляжуть на тендітні плечі Тані Лі.

— Наша команда вирішила, що проведення церемонії безпосередньо на сцені — це дещо банально, — коментує режисер-постановник івенту Катя Царик. — Тож на цей раз спеціально для ведучих розроблено польотну конструкцію, яка підніматиме їх на рівень 5 метрів над підлогою. До речі, самі ведучі про це ще не здогадуються!

30 листопада у Палаці Спорту в Києві відбудеться “М1 Music Awards. П’ять” — п’ята церемонія нагородження премії “M1 Music Awards”. У масштабному гала-концерті свої ексклюзивні концертні номери представлять Тіна Кароль, “Время и Стекло”, MONATIK, Олег Винник, NK | Настя Каменських, Сергій Бабкін, alyona alyona, Melovin, Michelle Andrade, “Mozgi”, NIKITA LOMAKIN, “Антитіла” та Dan Balan. Музичним продюсером премії вдруге стала володарка п’яти нагород “М1 Music Awards” Тіна Кароль.

Деталі — на офіційному сайті http://m1musicawards.com

Генеральний партнер заходу — компанія УНЛ.

“М1 Music Awards. П’ять”.

30 листопада 2019 року, Палац Спорту.

Квитки доступні за посиланням:

https://kiev.ticketsbox.com/m1-music-awards/

Промо-служба

044 205 44 80