Новини

Обранець Брітні Спірс Сем Асґарі розповів, що саме сталося зі ступнею коханої

19 февраля 2020

Брітні Спірс зламала кістку в стопі. Сем Асґарі знає всі подробиці про травму. Приблизно через тиждень після того, як під час виїзду в Лос-Анджелесі виконавицю пісні «Womanizer» помітили в медичному черевику, її 26-річний хлопець першим дізнався про перелом.

У вівторок 18-го лютого особистий тренер скористався інстаграмом, щоб поділитися зі своїми послідовниками: його дівчина зламала «плюсневу кістку на нозі, займаючись тим, що їй подобається – танцями».

У тому самому дописі він також зазначив:

«Коли ти щось ламаєш, воно зазвичай загоюється ліпше, коли ти – моя дівчина».

Іще супутник знаменитості побажав їй якнайшвидше відновитися, щоб «вона могла стрибати, бігати й танцювати сідницями».

Поряд із повідомленнями Асґарі виклав дві світлини та відео. На першому знімку Спірс зображено у шпитальному халаті з приклеєним до чола термометром, а на другій видніється бандаж з написаним маркером словом «Сильніша». У відео тим часом показано, як він написав останню літеру на вищезгаданому бандажу.

Пост Асгарі привернув увагу молодшої сестри Спірс. Джеймі Лінн, 11-річна дочка якої зазнала інциденту в школі за кілька днів до цього, написала розділі коментарів:

«Ми бігаємо по шпиталю то до Медді, то до неї!».

Шанувальники побажали співачці швидкого одужання, дехто попросив Сема «піклуватися про неї за нас».

Брітні заскочили з медичним черевиком на лівій нозі під час відвідування солярія 12-го лютого. Тоді користувачі більше обговорювали її гардероб, а не травму.