Новини

Огляд музичних подій

21 сентября 2017

Попри чутки про розпад, One Direction продовжують разом трудитися над новим альбомом. І хоча останній студійник хлопців вийшов лише кілька місяців тому, вони сповнені ентузіазму і вже записують свіжі хіти. Один з учасників бойз-бенду Ліам Пейн заявив в інтерв’ю, що про припинення існування  One Direction не йдеться.

Хороші новини з-за океану надійшли для фанатів колись неймовірно популярного треку «Love the Way You Lie». Емінем знову об’єднає зусилля із Ріанною та візьме її у гастрольне турне. Зірки вже записали кілька спільних композицій, серед яких і «The Monster», котра і дала назву всьому туру. Репер оголосив, що Ріанна приєднається до нього під час виступів у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Детройті, котрі відбудуться у серпні цього року.

Тим часом Пінк готується до свого зіркового часу: її запросили співати на церемонії «Оскар». Кіноакадемія нещодавно оприлюднила список музикантів, котрим випала честь виступити на найпрестижнішій події року. Окрім Пінк, для акторів також співатимуть U2, Бетт Мидлер, солістка гурту Yeah Yeah Yeahs Карен О та Фаррелл Вільямс.

До речі, останній днями розповів про свій майбутній альбом «G I R L», який вийде 3 березня. Виявляється, до довгоочікуваного студійника увійдуть треки, записані спільно з Майлі Сайрус, Джастіном Тімберлейком, Алішою Кіс та Daft Punk. Всього платівка складатиметься з одинадцяти композицій, серед яких і нещодавній хіт чартів «Happy».

Поки Фаррелл присвячує альбом жінкам та називає його «G I R L», його колега Робін Тіке завойовує погану славу у представниць чарівної статі. Виконавець пісні «Blurred Lines» потрапив під гарячу руку бостонських феміністок, котрі угледіли в його творчості нотки жінконенависництва та пропаганди сексу проти волі жінки. Відповідна петиція уже зібрала більше півтори тисячі підписів, проте навряд чи спрацює. Концерт у Бостоні скоріш за все таки відбудеться 4 березня, оскільки офіційних підстав для скасування немає.