Новини

Олег Боднарчук став креативним продюсером «Євробачення 2017»

21 сентября 2017

Останні кілька місяців режисер працює над постановками відкриття шоу, інтервал-актів і виступів спеціальних гостей.

Олег Боднарчук: «Сьогодні наша країна має всі можливості дивувати світ своїм сучасним культурно-мистецьким потенціалом. І ми використовуємо шанс, дарований нам Євробаченням, щоб це довести. Свою головну місію, як режисера і креативного продюсера видовищної частини конкурсу, я бачу в компіляції традиційних українських елементів з новітніми сценічними і віртуальними технологіями, а також в залученні провідних українських артистів, хореографів, композиторів, музикантів, художників та інших фахівців шоу-індустрії до створення унікального українського шоу “Євробачення 2017”».

Разом з шоу-продюсером конкурсу Стюартом Барлоу, відповідальним за дизайн сцени, світла і конкурсні номери учасників, професіонали обіцяють показати глядачам унікальні постановки, не схожі на всі попередні.

Стюарт Барлоу, шоу-продюсер «Євробачення 2017»: «Разом з креативним продюсером Олегом Боднарчуком ми вже розробляємо творчі ідеї, щоб в травні показати Європі та світу різноманітність музичної, артистичної та дизайнерських галузей в Україні».

Олег Боднарчук — один з найбільш затребуваних режисерів, креативний директор масштабних українських і зарубіжних шоу в Європі та Америці. У його портфоліо найрейтинговіші телевізійні проекти, такі як: «Фабрика зірок», «Голос країни» і «Голос. Дiти», «America`s got talent». Крім того, Олег Боднарчук був режисером премії «M1 Music Awards» в 2015 році і проекту «Міс Україна» в 2015 і 2016 роках.

Результат творчості українського режисера і команди кращих фахівців України, глядачі всієї Європи зможуть побачити вже 9 і 11 травня в півфіналі міжнародного конкурсу «Євробачення» і 13 травня — у фіналі шоу.