Новини

Олена Темнікова випустила нову AR-гру і п’ять масок для Instagram

22 июля 2019

Всесвіт технологій лейбла TEMNIKOVA® стрімко розширюється: співачка випустила нову AR-гру “Ночь не отпускает”, випустила новий фільтр до релізу треку і кліпу “Душит ювелирка” і перезапустила відразу чотири маски для Instagram.

Нова Instagram-гра управляє копією Олени Темнікової за допомогою очей і посмішок. Щоб заробляти бали, необхідно збирати значки, що символізують яскраві фрази з пісень співачки.

Фанати співачки вже розгадали треки королеви діп-хауса у новій грі: “Жара”, “Нет связи”, “Садится батарея”, “Фиолетовый”, “Под сердцами в кругах”, “Душит ювелирка”, “Импульсы”.

Ігри та маски від Темнікової привертають чималу увагу користувачів Instagram. Так, минулого тижня Олена Темнікова стала першим артистом у країнах Східної Європи, який випустив AR-гру для Instagram і поставив новий рекорд у соціальній мережі серед творців гейміфікованих масок: у першу AR-гру “Беги за мной” зіграли понад 3,6 млн осіб за тиждень.

Нагадаємо, що перший рекорд співачка встановила на початку 2019 року — першу ж маску “Бабочки” до випуску нового альбому TEMNIKOVA 4 завантажили більше 21 млн чоловік за тиждень. Зараз чотири фільтра перезапущені з покращеннями: “На рейве”, “Пис энд лав”, “Бабочки”, “Красотка”.

Спробувати пограти в Instagram-ігри і приміряти маски від Темнікової можна підписавшись на співачку (іконки у списку масок з’являться автоматично) або пройти по вкладці з масками в офіційному акаунті співачки.

У планах Темнікової — випустити лінійку різних ігор у Всесвіті TEMNIKOVA, а також нову колекцію б’юті-масок.

Дивіться прем’єру від Олени “Душит ювелирка”: