Новини

OLEYNIK про воззʼєднання з DANTES

16 Вересня 2024

Вадим Олійник, який раніше був учасником українського гурту “ДіО.фільми” завітав до Weekend Show на телеканалі M1 з новинкою «Лате» та поділився враженням від нових треків ексколеги по гурту Володимира Дантеса. За словами Вадима, Дантес нині знайшов свій жанр і свій формат у музиці.

Олійник поділився своєю думкою в інтерв’ю Weekend Show на YouTube-каналі M1. Він зазначив, що, хоча наразі спільні проєкти між ними не плануються, у майбутньому їх воззʼєднання не виключене.

«Зараз у Володимира дуже стильний і класний жанр, який він розвиває. Трек “Я залишусь молодим”, хоча і не досяг популярності “Чуєш”, але все ж є чудовим прикладом музики, яка йому підходить. Я дуже позитивно ставлюсь до його творчості», – зазначив ОLEYNIK.

Також виконавець розвінчав міфи про конфлікти з ексколегою, розповівши, що стосунки між ними не сильно змінилися після розпаду гурту і нещодавно вони навіть мали нагоду поспілкуватися на спільному шоу.

«Щодо можливості воззʼєднання або спільного запису треку, наразі це малоймовірно, адже кожен з нас зайнятий своєю сольною кар’єрою. Проте ніколи не можна казати ніколи,» – підсумував OLEYNIK.