Новини

Ольга Куриленко оцінила нову колекцію Готьє із залу, а Діта фон Тіз з подіуму

21 сентября 2017

Жан-Поль Готьє трансформував жінок у метеликів і шоугьолс. Модельєр показав у Франції весняно-літню лінійку вбрання от кутюр. Подивитися, що ж понавигадував Готьє, прийшли його зіркові шанувальниці і постійні клієнтки, зокрема Катрін Деньов і Ольга Куриленко. А Діта фон Тіз навіть продефілювала в одній із суконь дизайнера.

Жан-Поль Готьє, дизайнер: «Діта фон Тіз надзвичайна. Її тіло просто досконале. Гадаю, їй дуже пасує образ нічного метелика. Вона просто ідеальна в цьому образі».

Ольга Куриленко, акторка: «Уява Готьє завжди веселить і водночас вражає величчю».

Моделі продемонстрували на собі головні убори, котрі нагадували фонтани страусового і фазанового пір’я. А от наречену Готьє бачить не в традиційній сукні, а в білому мереживному комбінезоні і громіздкій фаті.

Ольга Куриленко відвідала ще й показ Елі Сааба. З першого ряду зірка спостерігала за колекцією одягу ліванського кутюр’є.

Ольга Куриленко, акторка: «Я просто обожнюю Елі Сааба й те, що він робить, його одяг. Тому коли на тижні моди він є в програмі, я завжди намагаюся потрапити на його шоу».

Елі Сааб, дизайнер: «Коли я готую колекцію, то не думаю про червону килимову доріжку, а завжди бачу жінку і творю для неї. Усі жінки — і знаменитості, і пересічні панянки — воліють бути красивими, тож я це враховую. Натхнення для колекції я черпав з картин англійського художника Альма-Тадема. Його тонкий погляд на жінку багато в чому збігається з моїм. Живопис митця гарно передає жіночність».

Весняно-літню колекцію вбрання от кутюр презентував і Валентіно. Дизайнер поєднав анімалістичні мотиви, елегантну класику та еротику. За задумом майстра і його кравецької компанії, такий одяг має відображати фантастичну подорож до раю розкоші та уяви.