Новини

Ольга Романовська презентувала кліп «Держи меня крепче»

21 сентября 2017

Євген Тимохін, кліпмейкер: «Наша нова робота на пісню “Держи меня крепче” — це кліп-емоція. Вона — впевнена у собі дівчина. Він — харизматичний хлопець. Волею долі, вони випадково знаходять одне одного в натовпі. І ось те, що ці двоє безтурботних людей відчувають в момент зустрічі (перша іскра, перша закоханість, бажання пізнати одне одного ближче), ми спробували передати в нашому кліпі».

Знімання відбувалося в одному з найглибших басейнів Києва протягом кількох днів. Згідно із задумом режисера, щоб відзняти сцени під водою співачці довелося пірнати більше семи годин, виконуючи різні акробатичні трюки. Далеко не всі артисти наважуються на подібні експерименти, не вдаючись до допомоги дублерів, однак для Ольги це стало справою принципу. Як пізніше зізналася артистка, це знімання стало для неї одним з найскладніших і одночасно пам’ятних моментів.

Ольга Романовська: «Щоб як слід підготуватися до роботи у воді, мені довелося три тижні ходити на плавання, а за два дні до початку знімання по три-чотири години на день пірнати з аквалангом, завдяки чому я вчилася правильно дихати і виконувати деякі маневри. На жаль, тренування не врятували мене від температури, яка несподівано піднялася на другий день знімання, але зізнаюся чесно: до сьогоднішнього дня я терпіти не могла плавати. Тепер же я реально отримую від цього задоволення».