Новини

Оля Полякова присвятила пісню всім колишнім

21 сентября 2017

Вперше сингл було презентовано широкій аудиторії у фіналі конкурсу «Міс Україна — 2017». На сцені Оля Полякова з’явилася в новому костюмі від Анни Бублик, з якого в один момент почали сипатися іскри. Однак небезпечний, на перший погляд, костюм виявився всього лише частиною постановки: сценічне вбрання було обладнано спеціальними піротехнічними елементами.

Цей номер Полякова показала вперше і обов’язково повторить його 26 жовтня в межах третього великого сольного концерту «На бис» у Палаці «Україна», на який кожен охочий має можливість виграти квитки вже зараз. Спільно з «Русским Радио Украина» співачка запустила конкурс «Не такой ты и бывший» і пообіцяла запросити на свій концерт того, хто поділитися незвичайною історією з особистого життя.

Оля Полякова: «Ви маєте написати смішну, прикольну історію, пов’язану з вашим колишнім. Розповідайте, кому ви п’яненькі дзвонили ночами або, можливо, приїжджали під ранок. Головне не соромтеся, і, можливо, саме вас я особисто запрошу на свій концерт 26 жовтня в Києві».