Новини

Оля Полякова зняла кліп з партнером по танцях

30 октября 2017

Головна чоловіча роль дісталася екс-партнеру по танцях Степану Мисюрці.

Оля Полякова: «У нас буде справжній мюзикл, чудову постановку для якого зробив Олег Жежель. У кліпі буде не те що любовний трикутник, а навіть восьми- і дванадцятикутник. У жінки завжди є подружки, які обов’язково виступають проти відносин, і наша історія не виняток… Ось ми і вирішили створити такий жіночий багатокутник, в якому подруги не дають чоловікові спілкуватися з його обраницею. Не знаю, чим закінчиться ця історія, чи буде happy and, але одне скажу точно — кінець буде несподіваним, як і все у творчості Полякової».

 

 

 

Для Мисюрки пропозиція Полякової стала несподіванкою, але від випробувань, які йому довелося пройти на знімальному майданчику не відмовився.

Степан Мисюрка: «Насправді я не знав, що буде відбуватися. Просто одного разу Оля сказала: “Стьопа, ми знімаємо кліп і ти нам підходиш”, і я погодився. Спочатку я не зовсім зрозумів сюжет, але коли довелося бігати за потягом у туфлях 45 розміру замість 46, я здогадався навіщо всі ці перешкоди в кадрі».

Прем’єра нового відео Олі Полякової відбудеться в прямому ефірі фіналу «Танці з зірками» 29 жовтня, а вже сьогодні співачка дасть третій концерт на біс у столичному Палаці «Україна».