Новини

Оприлюднено новий тизер до наступної стрічки про Джеймса Бонда

21 сентября 2017

Хвилинний ролик з’явився на американському телебаченні дев’ятого червня і наразі вже доступний для перегляду в Інтернеті.

 

Режисер Сем Мендес почав знімати «Спектр» торішнього грудня, незабаром після того, як був оголошений акторський склад стрічки. До Деніела Крейга в ролі агента 007 приєдналися володар «Оскара» Крістоф Вальц, який утілив персонажа на ім’я Франц Оберхаузер, колишня зірка «Шерлока» Ендрю Скотт, що зобразив члена «MI6» на ім’я Денбі, Дейв Батіста зіграв містера Гінкса, Леа Сейду стала дівчиною Бонда Мадлен Свонн. Також у кіно можна буде побачити Моніку Белуччі та Стефані Сігман. Разом із Крейгом до «007: Спектра» повернуться учасники «Скайфолла» – Наомі Гарріс, Бен Вішоу, Рорі Кіннер та Рейф Файнс.

Згідно з офіційним синопсисом, таємниче послання з минулого Бонда виведе його до зловісної терористичної організації під назвою «Спектр». Поки М бере участь у політичних протистояннях, оберігаючи секретну службу «MI6», агент 007 відкриває завісу брехні, щоб дізнатися зловісну правду «Спектра».

У лютому під час зйомки сцени бійки Крейг отримав травму коліна, та з того часу кінцівка актора повністю загоїлася.