Новини

Ось пісня гурту Linkin Park «One Step Closer», виконана понад сотнею фільмів

31 октября 2019

Ютюб-користувач The Unusual Suspect створив геніальнтй кліп на пісню з дебютного альбому Linkin Park «Hybrid Theory». Він о’бєднав у відеоряді безліч упізнаваних персонажів, серед котрих Сімба з «Короля Лева», герой Адама Сендлера зі «Щасливеця Ґілмор» і Джулс Вінфілд із «Кримінального чтива». Усього в аудіовізуальному творінні задіяні фрагменти зі ста тридцяти дев’яти стрічок.

Це не єдине незвичайне відео, котрим нещодавно згадали Linkin Park. Цього місяця кавер на класику Slipknot «Psychosocial», виконаний у стилі Linkin Park, став вірусним.

Щодо інших свіжих новин про гурт, відокремлений вокал Честера Бенніґтона із треку «One More Light» виклали онлайн. Пісня була представлена в останньому однойменному альбомі гурту, який вийшов за два місяці до смерті лідера.

На початку цього року також було заявлено, що Linkin Park розглядає можливість створення нової музики вперше після смерті Беннінгтона.

У новому інтерв’ю з південнокорейською газетою «Yonhap2 DJ Джо Ган зазначив, що музиканти обмірковують можливість запису разом.

«Члени гурту піклуються про себе та свою сім’ю і переживають проблеми по-своєму», – сказав Джо.

Про це стало відомо після заяви Майка Шиноди про те, що група може врешті повернутися з новим вокалістом на місці Беннінґтона.