Новини

Ось що заважає весіллю Ґвен Стефані та Блейка Шелтона

21 марта 2019

Хоча Брейк Шелтон і Ґвен Стефані зустрічаються вже кілька років, вони так і не виявили наміру перенести свої стосунки на новий рівень. Повідомляли, що подружжя більш ніж готове побратися, але перед обміном обітницями їм потрібно дещо владнати.

Як зазначено в матеріалі «Us Weekly», причина, яка заважає співакам планувати весілля, пов’язана з католицькою вірою Ґвен. Джерело повідомило для публікації, що вокалістка No Doubt «почала офіційний процес» скасування її шлюбу з Ґевіном Россдейлом посередництвом Католицької Церкви, щоб «мати змогу вийти заміж за Блейка, і щоб це схвалила церква».

Інсайдер продовжив: «Релігія Ґвен завжди була для неї вкрай важливою. Блейк цілковито підтримує це».

Згідно з «AOL», католицизм стверджує: якщо попередній шлюб не анулювали, людині не дозволяється причащатися. 2015-го року папа Франциск здійснив кілька кроків для спрощення та пришвидшення процесу анулювання шлюбу. Тож якщо звістка правдива, то шанувальникам доведеться почекати узаконення стосунків знаменитостей.

Блейк і Ґвен почали зустрічатися 2015-го року після знайомства на одному з талант-шоу. Чимало разів у соцмережах та ЗМІ пару заручали й одружувати, проте згодом шанувальники їхнього союзу були розчаровані спростуваннями. 

Наприкінці минулого року виконавиця «Hollaback Girl» зазначила: мине певний час перед тим, як вони стануть під вінець.

«Немає жодного тиску. Думаю, коли ви травмовані, травмовані, тим, що було в минулому, ви йдете через усі ті важкі часи, щоб дістатися місця, де ви знайшли когось, хто нагадує вашого найкращого друга. Друга, якого ви знаєте, від якого залежите, якому можете довіряти та просто йти разом по життю. Думаю, нині ми просто стараємося жити теперішні, наскільки можемо», – мовила виконавиця в інтерв’ю для «Today».